Project Description

Japansk Lifting

BOOK tid her

Japansk Lifting

BOOK tid her

Det naturlige ansigtsløft

Japansk Lifting er den ultimative forkælelse af dit ansigt. Behandlingen reducerer fine linjer, opstrammer din hud og løfter dit ansigt, så du kan gå ud i verden med en fantastisk glød og en smuk, vibrerende udstråling.

Japansk Lifting er en blid, effektiv og 100% naturlig behandling uden brug af kemi eller kirurgi

Behandlingen er samtidig holistisk og energibalancerende, og teknikkerne jeg anvender, har en afstressende effekt og påvirker hele kroppen og sindet positivt.

Efter din Japanske Lifting vil du føle dig dybt afslappet, veltilpas og med fornyet energi.

Slow aging med Japansk Lifting

Japansk Lifting er en ny slow-aging-metode udviklet i Japan til os, som ønsker mere glød samt et holdbart og naturligt ansigtsløft.

I behandlingen benytter jeg de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage i ansigtet.

Dit nervesystem vil også elske Japansk Lifting. Behandlingen er dybt afstressende og påvirker desuden udskillelsen af oxytocin i kroppen, som er et naturligt kærlighedshormon, der gør dig mere rolig og giver en følelse af velvære og overskud.

Synlige resultater, indre ro og power

Du vil opleve en lang række positive effekter med Japansk Lifting:

~ Du forebygger og udskyder ansigtets naturlige ældning
~ Du reducerer rynker, linjer og dybe fuger
~ Du får en mere blød, smidig og opstrammet hud
~ Du får et mere friskt, afspændt og naturligt udseende
~ Du reducerer misfarvninger under øjnene, pigmentforandringer og ar
~ Du mindsker poser under og over øjnene
~ Du får en følelse af, at hele dit system bliver mere afspændt, roligt og balanceret

Sådan foregår en behandling med Japansk Lifting

Japansk Lifting består af 3 faser:

Fase 1

Med en række teknikker stimulerer jeg forskellige ansigtspunkter, som vi kender fra akupunkturen. Alle punkterne har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet. Stimuleringen åbner kroppens energibaner og sætter gang i kredsløbet, ligesom den har en lymfestimulerende og udrensende virkning.

Fase 2

Her stimulerer jeg de forskellige organzoner, som vi kender fra det indianske zoneskema. Hver enkel zone har forbindelse til et organ via nervesystemet og meridianerne.

Fase 3

I denne fase stimulerer jeg forskellige rynkepunkter, som hjælper med at forebygge rynker og udglatter, dem vi har.

Udover de 3 faser lægger jeg 2 ansigtsmasker. Den ene maske renser og opstrammer, og den anden maske fugter og plejer din hud. Jeg anvender kun rene og økologiske produkter, som jeg selv kan stå 100% inde for.

Imens maskerne får lov at virke, giver jeg både hovedbundsmassage og fodmassage.

En behandling varer ca. 60 min. For at få det bedst mulige resultat anbefaler jeg altid 4-6 behandlinger i træk, og herefter kan du holde det ved lige med en Japansk Lifting om måneden. 

Nogle kunder vælger også Japansk Lifting udelukkende som en afstressende velværebehandling. Jeg sælger RABATKORT på 5 og 10 klip.

Dit åndehul til krop og sjæl

BOOK tid her