Frownies Rynkeplaster

Mirakler for træt hud natten over

Som den eneste i Danmark er jeg distributør af Frownies rynkeplaster, som giver resultater natten over.

Få udglattet rynker eller opstrammet din hud helt uden brug af Botox eller Fillers. Frownies er gennemtestede og geniale plastre og gels til ansigtet, produceret i naturmaterialer, der er veganske, cruelty-free og som ikke irriterer din hud.

Shop Frownies Nu

Et hverdagsløft til både smil og rynker

Rynkeplastrene hjælper både som behandling og forebyggelse af fine linjer og rynker ved regelmæssig brug, og så kan du allerede se synlige resultater efter ca. tre ugers brug.

Ved endnu længere tids brug af produkterne fra Frownies vil du opdage, at selv dybe rynker i panden, ved næsefløjen, munden eller i øjenkrogene enten bliver tydeligt formindsket eller forsvinder helt.

SE FØR/EFTER-BILLEDER

Populære produkter

Frownies Rynkeplaster

Frownies Rynkeplaster til panden og mellem øjenbrynene forebygger og reducerer fine linjer og rynker mellem øjnene og i panden. Det er Frownies’ absolutte bestseller.

Shop Nu
Frownies Rynkeplaster

Frownies Under Eye Gels Øjenmaske forebygger og reducerer forekomsten af ​​fine linjer, mørke rande og hævelser under øjnene.

Shop Nu
Frownies Rynkeplaster

Frownies Rynkeplaster til smilerynker og omkring mund og øjne forebygger og reducerer smilerynker omkring mund og øjne.

Shop Nu

Sådan virker Frownies Rynkeplaster

Frownies Rynkeplaster virker i de dybeste lag af huden ved at udglatte muskler og genoptræne muskelhukommelsen. De løsner op for de spændinger i ansigtsmuskulaturen, der er med til at give bl.a. bekymringsrynker og kragetæer.

Rynkeplasterne skal bruges minimum 3 timer ad gangen, men for at opnå det bedste resultat bruges behandlingen natten over. Afhængigt af udseendet på eksisterende rynker, kan det vare op til fire uger at se synlige resultater.

SE ALLE VORES PRODUKTER FRA FROWNIES