Project Description

Healing

Book tid her

Healing

Book tid her

Stress af med healing…

…og bliv samtidig klogere på dig selv.

Healing er en dybt afslappende behandlingsform, som virker afstressende og beroligende på krop og sind. Healing er perfekt for dig, der mangler overskud i hverdagen og har brug for et pusterum, hvor du kobler fra og lader dig fylde op på ny.

Jeg har god erfaring med at behandle folk med stress og udbrændthed, samt at støtte mennesker der føler de ‘sidder fast’ og har brug for et kærligt skub til at komme videre på deres vej.

DET PRAKTISKE

Du ligger afslappet på en briks, mens jeg healer dig. Jeg starter nedefra dine fødder og arbejder mig opad mod dit hoved. Du vil hurtigt mærke healingens beroligende og afstressende effekt.

Hver session varer ca. 1,5 time og indledes med en udredende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvor du er i dit liv lige nu.

Herefter healer jeg dig og under healingen modtager jeg beskeder om dig. Healingen sætter skub i dine personlige processer, renser ud og hjælper dig med at slippe det der ikke længere tjener dig.

Sessionen afsluttes med en vejledende samtale, hvor jeg giver dig råd og konkrete forslag til, hvordan beskederne omsættes i dit liv.

Dette er første skridt i et forløb, som normalt strækker sig over flere gange.

Værs’god, en ny begyndelse er startet!

Dit åndehul til krop og sjæl

Book tid her